Contabilitate

Servicii De Evidență Contabilă

Împreună putem găsi soluția cea mai eficientă pentru contabilitatea companiei dumneavoastră. Încredințați activitatea financiar-contabilă a companiei și uitați de stresul legat de: raportările și declarațiile lunare, termene de raportare, situațiile financiare ale firmei și nu numai, un consultant va fi la dispoziția dumneavoastră de fiecare dată când o să doriți interpretarea sau explicații suplimentare cu privire la situația și poziția financiară a companiei. Nu contează mărimea companiei, veți avea o echipă alocată pentru dumneavoastră, care vă va soluționa în cel mai scurt timp solicitările.

Contabilitatea este un sistem de culegere, prelucrare și transmitere a informației diferiților utilizatori de informație financiară. Informația contabilă dintr-o companie se clasifică în două mari categorii, informație contabilă financiară și informație contabilă de gestiune. Și, nu în ultimul rând, considerăm calitatea serviciului un element cheie în relația cu partenerii noștri.

Adresa

mun. Chișinău str. Sfatul Țării 27 of. 6
logowhite

Datorită experienței acumulate, dispunem de capacitatea necesară pentru a îndeplini orice misiune de audit financiar după Standardele Internaționale de Audit.

Contactați-ne

© 2020 PrimAudit Company

Design & Development by MakeIT- Digital Agency